Skip to main content

Kunnen we door outfits te plannen Blue Monday verslaan?

Blue monday outfit

Blue Monday zou de meest deprimerende dag zijn van het jaar. In 2024 is 15 januari de uitverkorene. De feestdagen zijn achter de rug, de werkdruk heeft zijn piek alweer bereikt, goede voornemens blijken lastiger dan verwacht, vakanties vallen nog niet in het vizier en de koude, donkere dagen mogen snel voorbij zijn.  

Er zijn natuurijk een overvloed aan dingen is die je in je dagelijks leven kunt doen om je stemming te verbeteren, zoals beweging, een gezonde maaltijd koken, quality time onder een fleece dekentje met een kop warme thee of ultieme me-time tijdens een warm bad. Maar op een werkende maandag, wil je Blue Monday in de ochtend al geen kans geven. Dus waarom start je niet met de juiste outfit?

Je outfit als wapen tegen Blue Monday

Wat als je outfit je hele mood kan bepalen en zorgen voor een productieve, energieke dag? Ja, wij geloven in de kracht van een outfit om de winterblues te verslaan! 

Denk eens terug: Voelde je je niet meer zelfzeker in die ene outfit voor de belangrijke presentatie op je werk? Had je niet meer zin om de hele avond te dansen in die jurk? En ging het binnenstappen in de gym niet net wat vlotter wetende dat je het juiste sportsetje had ingepakt? 

De juiste outfit kan alles zoveel leuker maken. 

Plan je outfits voor de week

Met dat in gedachten, kunnen we niet dezelfde logica toepassen als het gaat om het verslaan van de winterblues?

Dus voor de winterblues zijn piek bereikt op maandag 15 januari, gun jezelf wat meer tijd op zondag om te ontspannen en door je digitale kledingkast te gaan. Ja, je outfits plannen is een wellness practice. #Styleiswellness 

Beleef plezier met het mixen en matchen van je kledingitems en sla je power outfits voor de week op. Maak van de gelegenheid gebruik om nog wat extra - kleurrijke - items toe te voegen en geef jezelf een dopamine boost. #DopamineDressing

Voor degenen onder ons die van thuis uit werken, ja ook jij kunt je outfits plannen. Ervaar zelf hoeveel productiever je bent wanner je wat tijd besteedt aan het samenstellen van leuke en comfortabele outfits voor thuis. Nee, je pyjama doet niet hetzelfde voor je. 

Open dus snel The Acquired app, ga aan de slag met je outfits en geef Blue Monday geen kans. 

Thanks for contacting us! We'll get back to you as soon as possible. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart